uw dorp in woord en beeld

Nieuws


Ode aan Lisse > Yesss, we zijn begonnen!

Niet alleen de Feestweek is begonnen, maar wij zijn ook begonnen!
Gisteravond heeft een brainstorm met een gevarieerde groep enthousiaste Lissers zeer waardevolle informatie opgeleverd voor de keuzes die we gaan maken ten aanzien van de inhoud van de dikke en eenmalige uitgave ‘Ode aan Lisse’.

Om de tafel zaten (v.l.n.r) Koos van der Zwet, Angela Kujach, Ineke van der Veek, Elise Compaan, Marco van der Lingen, Ingrid Bekkering en Sven van der Vlugt (maakt de foto). Op een andere manier leveren ook Chris Balkenende, Dick Warmerdam, Hella Radic-Hoogzand en Kevin Weijers een bijdrage.
Hun herinneringen, kijk op het dorp en adresboek met vrienden en bekenden is lekker uiteenlopend. Leuk dat niemand elkaar echt kende en de informatie en verhalen bleven komen. Alle tips worden nu op een rijtje gezet. En wie weet word jij binnenkort wel benaderd voor een interview of foto. 😉 We hebben er heel veel zin in!

Maar… we zijn er nog niet qua financiën. De lijst wordt wel steeds langer, zie www.ode-aan.nl/lisse-actuele-lijst-van-deelnemende-onderne…/
Ken / ben jij een ondernemer met interesse? We leggen graag vrijblijvend uit wat de plannen en de mogelijkheden zijn www.ode-aan.nl/contact

Brainstormteam - 17 september 2015

Brainstormteam – 17 september 2015