uw dorp in woord en beeld

Lisse


We zijn erg benieuwd naar uw reacties op de eenmalige uitgave ‘Ode aan Lisse’ en dit initiatief. Laat ze hier achter.

Dit artikel heeft 74 Reacties

 1. Amy zegt:

  Wat een mooi blad! Ik heb er net anderhalf uur van zitten genieten. De informatie is up-to-date en zo herkenbaar, maar ook info die ik nog niet ken. Leuk om bekenden erin tegen te komen, oud- leerlingen, buren, enz. Na 45 jaar in Lisse te wonen is het echt ‘mijn dorp’ geworden. Het meest trots ben ik op de Keukenhof en kasteel Keukenhof, die mede door de burgemeester samengesmeed zijn tot een stichting. Het gemeenschapsgevoel wordt gestimuleerd door de verscheidenheid aan activiteiten die door velen ontwikkeld en ondersteund worden, maar ook door dit blad dat gratis aan ieder huis bezorgd is en het feit dat iedereen een keukenhofpas heeft gekregen of kan aanvragen. Chapeau!

 2. jan wassenaar zegt:

  Edith. Wij vinden het een schitterend boek. Niet omdat wij er in staan, maar om het geheel zoals het is geworden. Wij vertelde het aan onze vrienden [Lissers] in Australia dat het boek zou uitkomen. En als het leuk was of wij een exemplaar dan hun wilden toesturen. Nou je snapt het al. Nou thuis gekomen gelezen en meteen gedaan. Het is te mooi om het niet te sturen. Dus ook daar in ONS Lissese boek zijn ze aan het lezen. Bedankt you en je medewerkers voor dit mooie werk. Gr Jan

 3. Nancy zegt:

  Geweldig!
  Prachtige verhalen, mooie geschiedenis en mooie foto’s. Nieuwe dingen geleerd en oude weer herinnerd. Ik vind het genieten om dit te lezen!
  Bedankt!

 4. E.M. Weening zegt:

  In de eerste plaats bedankt voor de wel zeer vlotte nalevering van “Ode aan Lisse”. Het is een boeiend en interessant boek over Lisse. Ik woon nu al meer dan 40 jaar in Lisse en herken verhalen, mensen en ook gebeurtenissen. Het blijft boeiend om de verhalen te lezen en de mensen te herkennen.
  Mijn complimenten aan de samenstellers/makers van het boekwerk.

 5. Janine van Duyvenvoorde zegt:

  Beste redactie,
  Allereerst onze hartelijke dank voor het mooie blad, Ode aan Lisse! Bewoners van Rustoord genieten hiervan. Ik als medewerker heb me met veel kookplezier “gestort” op het gerecht van Rita, Stifatho en moet zeggen dat dit door m’n familie vreugdevol is ontvangen. Heerlijk grieks met rijst! Ik hou me aanbevolen voor meer recepten van haar.
  Met vriendelijke groeten,
  Janine van Duyvenvoorde

 6. Gemma Bijsterbosch van der Lans zegt:

  Mijn complimenten voor dit prachtige magazine over Lisse.
  Heerlijk om door te bladeren en te lezen.
  Ik ben een voorstander van een tweede deel:-)

 7. Sandra zegt:

  Dat alle scholen de mogelijkheid hadden hieraan mee te doen vind ik heel bijzonder. Ik werk op een van de basisscholen en de kinderen die erin staan zijn erg trots! Ik vond het blad en ook de artikelen over de ondernemers en bedrijven leuk om te lezen en bekijken en ik ga het zeker bewaren.

 8. Pwvo zegt:

  We hebben Ode aan Lisse na onze email aan u ’s avonds alsnog in de bus gekregen.
  Hartelijk dank hiervoor

 9. Rineke van Pijpen-Snijders zegt:

  De cover is schitterend! De mooiste plek van Lisse, sowieso zijn alle foto’s erg mooi. Het is helemaal een mooi, zonnig en kleurrijk blad!
  Er had echter meer over de drie katholieke en 11 Protestante kerken in mogen staan. Lisse is een heel gelovig dorp en dat maakt het extra waardevol! Dat heb ik echt gemist. Vooral de St, Agathakerk en de mooie witte dorpskerk aan het Vierkant! Niet bij brood alleen zult gij leven!

 10. Tosca zegt:

  Wat een prachtige Ode is het geworden. Trots op ons mooie bloemendorp 🙂 Toch weer veel te weten gekomen over locaties, geschiedenis en inwoners van Lisse. Bedankt, superteam!

 11. Liesbeth Overwijk zegt:

  Een prachtig gemaakt blad! Ik heb het blad opgestuurd naar Australië, zodat het bewaard kan blijven voor zijn nageslacht. Deze weten dan in ieder geval waar hun roots liggen!

 12. Lieke Koppers zegt:

  Ik vind de vormgeving van het blad echt super!
  De artikelen die erin staan zijn allemaal nuttig en leuk.
  Hele mooie fotografie en beeldbewerking.
  Ziet er zeer professioneel uit. Top!
  Lijkt mij leuk om eens iets van een artikel vorm te geven ;),
  Succes met andere dorpen en ga zo door!

 13. Inge zegt:

  Ik heb genoten van dit boek en heb er ook een gekocht om als cadeautje te geven. De hoogtepunten waren voor mij de artikelen over de Fam.Bergman, Bartha Waagmeester, 5 mooie plekken uitgelicht, Wandelen rond Lisse en Kopstukken. Ik heb wel iets gemist over de Poelpolder. Hoort tenslotte al 50 jaar bij Lisse.

 14. Cora v.d. Berk zegt:

  Het prachtige boek “Ode aan Lisse” aan het lezen!
  Complimenten voor dit mooie exemplaar.
  Als geboren en getogen Lisser lees en zie je zoveel leuks en herken je zoveel mensen echt super…
  Heel mooi beeld van ons prachtige dorp Lisse!
  Iedereen wens ik veel lees plezier!

 15. Bianca zegt:

  Ik schrok me een hoedje toen hij binnen kwam had een dun boekje verwacht net zoals van de feestweek. Dus niet. Ziet er super uit met plezier stukken uit gelezen. En natuurlijk een oud Lisser (mijn vader Henny) blij gemaakt die heeft hem nu.

 16. Ivo zegt:

  Respect en grote felicitatie voor Ode aan Lisse. Veel maar mooi werk. Chapeau!

 17. FP zegt:

  Veel minder reclame en een andere layout zal het blad meer chacet geven zo is de papier soort wel heel ongelukkig gekozen. Wat ik miste was enige diepgang in de reportages, deze waren op zijn zacht gezegd mager.

 18. Liesbeth zegt:

  Ik vond het blad heel mooi en goed gemaakt! Het hoogtepunt was de prachtige foto van de familie Bergman! Ik zou als er een volgende keer komt toch nog wel wat meer “bekende” Lissers aan het woord laten!

 19. Victor Jirka zegt:

  Het is een prachtig blad geworden. Ik ben blij en dankbaar dat ik hier aan mee heb kunnen werken.

 20. Quirine zegt:

  Prachtige Ode aan Lisse is het geworden! Mooie balans tussen de dorpsverhalen, foto’s en ondernemers in beeld. Je kunt zien, dit is met veel toewijding en professionaliteit gemaakt. Mijn complimenten!!

 21. Geen naam zegt:

  Elke bladzijde had een eigen hoogtepunt, het is heel verrassend er doorheen te bladeren. Heb dit al meerdere keren gedaan. Prachtige fotos en uitvoering! Ik zou u adviseren om een uitgave voor een volgend dorp vooral net zo doen. Het geeft een prachtig beeld van dit dorp.

 22. Marcel Vrijburg zegt:

  Wat een prachtig BOEKWERK (ja… hij is dik!) is het geworden. Een prachtig blad dat naar mijn idee bij veel lezers enorm gewaardeerd is en nog lang binnen armlengte en dicht bij de bank te vinden is. Het bewaarexemplaar van het jaar. Dank jullie wel.

 23. Yvonne Baas zegt:

  Complimenten aan het team van Ode-aan-Lisse,
  Wat een prachtige en stijlvolle sfeerimpressie van ons dorp en alles wat daarbij hoort. Prima formule ook. Ondernemers willen best reclame maken, dan is het mooi als dat op deze manier kan. Een advertentie in het lokale weekblad ligt dezelfde dag in de oudpapierbak. Deze Ode zullen veel mensen bewaren en nog eens doorbladeren. Omdat het een flinke oplage betreft, hebben hier veel mensen plezier van. Zowel arm als rijk. Daar houd ik van. Er zijn al zo ontzettend veel faciliteiten maar ook dagelijkse dingen, uitsluitend toegankelijk voor mensen met voldoende geld. Dat wordt alleen maar erger en dat stoort mij gigantisch. Zo’n cadeautje, daar worden mensen blij van en het is vakwerk.
  Wat een kanjers trouwens zeg, die Shawano’s. Die scoutjes hebben zich wezenloos gesjouwd aan die dikke magazines. Respect!

 24. Helen Verschoor zegt:

  Wat een heerlijk cadeau hebben wij als Lissers mogen ontvangen. Een prachtige glossy over Lisse lag vorige week in de brievenbus. Hier is ongelofelijk veel werk aan vooraf gegaan maar het resultaat mag er zijn. Een blad om te bewaren Een dik compliment aan Edith van Beek, tijdens mijn eerste ontmoeting met haar, toen het blad nog in de figuurlijke kinderschoenen stond, wist ik al dat het haar zou gaan lukken. Wat een enthousiasme en gedrevenheid❗️❗️Top….

 25. N. in 't Veld zegt:

  Beste Edith,
  Ik vind het een leuk en mooi verzorgd blad, en ik ben ook zeer vereerd dat er een door mij gemaakte foto in is geplaatst.
  Vriendelijke Groet.

 26. Anneke van Neerbos zegt:

  Beste Edith en medewerkers
  Van harte gefeliciteerd met deze schitterende uitgave.
  Wat een prachtig boek… elke keer pak je Ode aan Lisse weer om er in te kijken en nogmaals te genieten!!!
  Om trots op te zijn !

 27. Sandra zegt:

  Geweldig in elkaar gezet en erg leuk bedacht.
  De titel van t blad is in 1 woord wat t blad dan ook inhoudt.
  Wat een trots straalt er af en zo fijn om te zien dat we Lisse met z’n allen zijn en niet alleen bedrijven en gebouwen.
  Ben hier niet geboren, maar zeker niet minder trots om toch inmiddels al heel wat jaren Lissenaar te zijn.
  De rede waarom ik de moeite neem om te reageren op dit gratis boekwerk (mag ik wel zeggen) is, dat ik enorm de behoefte voel om te bedanken!
  Ik vind t echt zoooo leuk dat er zomaar zo’n echt leuk en goed gelukt exemplaar op onze deurmat ligt. Vol met prachtige foto’s en leuke stukken tekst.
  Superrr!!!

 28. Aad Wannet zegt:

  Prachtige gedaan
  Mooie verhalen en foto’s
  Goede verwerking van reclame boodschappen
  Echt iets om goed te bewaren
  Chapeau

 29. Peter Faas zegt:

  Een heel leuk boek en alle verre familie van mij, die verspreid over het land wonen, zijn jaloers.
  Dat is toch maar mooi voor Lisse.
  Gr. Peter

 30. frank zegt:

  Onwijs leuk blad met veel fijne en bekende Lissers, vooral de sporters draag ik een fijn en warm hard toe. Toppie.

 31. Jos Elfering zegt:

  In een woord TOP.
  Al twee keer gelezen, nog maar een keer dan.
  Mooie reportages en foto’s.
  Voor herhaling vatbaar.
  Edith en je team, gefeliciteerd met het resultaat.

 32. Rosamind Spaargaren-van Vaneveld zegt:

  Beste Edith en team van Ode aan Lisse,
  Wat een prachtig magazine is het geworden. Ik ben er erg blij mee. Mooi naslagwerk wat bij ons in het zicht ligt. Bedankt.

 33. José zegt:

  Mijn complimenten voor het mooie en goed verzorgde blad. Het ziet erg zeer goed uit. Ik vind het wel jammer dat ik geen koren tegenkom. Die zijn er ook aardig wat in Lisse, zoals The Tulipsingers en Route 66.

  • Ode aan zegt:

   Hallo José, dank voor uw reactie. Lisse heeft inderdaad een heel actief verenigingsleven met veel koren. We kunnen onmogelijk compleet zijn in het aantal pagina’s dat we beschikbaar hebben. Wel hebben we gepoogd en passend en gevarieerd beeld te schetsen. Mét aandacht voor 3 koren: p.41 Zeemanskoor De Torren, p.110 Zangvereniging de Bollen Mina’s en p.169 Mannenkoor David. Dit vind u vast nog leuk om te lezen. Zie ook in de inhoudsopgave bij het artikel ‘Samen’ waar u nog meer over allerlei andere verenigingen kunt lezen. Ook op p.45 zetten we vrijwilligers in het zonnetje die samen zingen met de bewoners van Woon-zorgcentrum Berkhout.

  • José zegt:

   Hartelijk dank voor je reactie. Ik heb de koren die je noemt even over het hoofd gezien, maar ik ben dan ook niet geïnteresseerd in dit soort koren. Ik zing zelf bij de Tulipsingers, een vrolijk damespopkoor uit Lisse. Wij treden regelmatig op in ons mooie dorp. Ik snap dat jullie niet compleet kunnen zijn in het mooie boek, maar je alleen beperken tot een koor als de Bolle Mina’s of de Torren of vrijwilligers die meezingen met bejaarden, vind ik jammer. Misschien hebben wij een oproep tot plaatsing van een foto van ons koor gemist.

 34. Marjon zegt:

  Hoi Edith en team
  Geweldig exemplaar om in de bus te krijgen en de verhalen te lezen van de mensen die daar open voor staan! Plus, top dat al die ondernemers hebben mee gedaan om hun shop, project etc aan het licht te brengen en laten zien waar ze precies zitten in ons dorp!
  Heerlijk om er doorheen te bladeren. Hoop op een vervolg! Succes

 35. Geen naam zegt:

  Het is eigenlijk gewoon een grote reclame bom. Vond het nou niet echt heel erg speciaal om dit te lezen.

 36. Loes Dekker zegt:

  Een prachtig blad!!! Leuk ingedeeld met mooie verhalen en foto’s, een goed beeld van Lisse.
  Ik was verrast dat een foto door mij ingestuurd, is geplaatst.

 37. M zegt:

  Heel erg mooi gedaan Edith van Beek en de rest van het team! Het is zo’n magazine waar je nog vaak in zal kijken tot het helemaal versleten is. Een fantastisch cadeau van alle bedrijven van Lissers die er op een heel leuke manier in staan. Alles met heel veel plezier bekeken en gelezen. Wat een leuke bedrijven zitten er ook in ons mooie dorp. Een dorp waar ik nu alleen nog maar meer trots op ben.

 38. Corrine Koomen zegt:

  Gehele blad is heel mooi. Hier ga je echt even voor zitten! Mooie sprekende foto’s en leuke en mooie verhalen.

 39. Marca Bultink zegt:

  Beste Edith en medewerkers,
  Mijn complimenten voor jullie werk. Ode aan Lisse is een prachtig magazine geworden.
  Erg leuk dat ik een exemplaar heb ontvangen. Ik ben het met plezier aan het lezen.

 40. Nonnie Dijkstra zegt:

  Wat een prachtig blad, ik heb alles rustig gelezen en veel nieuwe firma,s voorbij zien komen, ook mijn kleindochter stond er in, erg leuk. Maar één kanttekening wil ik graag kwijt, Prof. Van Slogteren heeft wel een straat naar hem vernoemd, blz.62. De straat ligt bij het rotonde van huize Dever naar de Achterweg toe. Aan de achterkant van tuincentrum Overvecht.
  Maar verder alleen maar lof!!

 41. Michelle van der Wiel - van Delft zegt:

  Ik vind het heerlijk lezen. Leuke stukjes, leuk weetjes (en ik kom niet uit lisse, dus de nieuwe bewoners steken er zeker een hoop van op). En super trots dat 1 van mijn foto’s ook geplaatst is (blz.1) 🙂 🙂 🙂

 42. Eric van Wieringen zegt:

  Echt eenmalig maar?
  Ik ben wel geïntresseerd in een tweede deel! En ik ben denk niet de enige Lisser!
  En Lissenaren zullen een tweede deel ook wel kunnen waarderen denk. Misschien wel júíst de Lissenaren, omdat zij nog veel over ons prachtige dorp te weten kunnen komen! Er valt nog zo veel meer te schrijven over ons Lisse. Wat mij betreft mag er een jaarlijkse Ode aan Lisse verschijnen!

 43. Bartha Waagmeester zegt:

  Beste Edith,
  Het blad Ode aan Lisse heb je me afgelopen week gebracht omdat er een artikel over mij in staat.
  Ik heb met plezier het blad bekeken en maak je een groot compliment over de inhoud en de uitvoering van deze mooie glossy. Ook Charlotte bedankt voor het interview en Petra voor de fotoreportage. Beide mooi vakwerk geleverd!
  Met vriendelijke groeten, Bartha

 44. Peet R. zegt:

  Afgelopen donderdag mocht ik ook mijn exemplaar van ‘Ode aan Lisse’ ontvangen. Lang naar uitgekeken, en ik moet zeggen dat het resultaat mijn verwachting absoluut overtreft. Gezien het volume meer een boek dan een magazine, mooi vormgegeven, prettig leesbaar, advertenties goed aanwezig maar niet overheersend, en interessante achtergrondartikelen. Prachtige productie!

 45. Cindy de Goeij zegt:

  Beste Edith en ieder die eraan gewerkt heeft,
  Het is een prachtig blad van en voor Lisse, ik ben blij en trots dat ik in zo’n mooi blad mag staan! De reacties die ik krijg van de mensen zijn super leuk en alleen maar positief over het blad. Dank hiervoor jullie allemaal!
  Hartelijke groeten, Cindy

 46. DB Letselschade zegt:

  Ha Edith en team, Het is een geweldig mooi blad geworden. Complimenten!
  Hartelijke groet, Ruth den Breejen

 47. Peter A. zegt:

  Er zijn teveel hoogtepunten om op te noemen. Een prachtig boekwerk. Ga zo door! Dank aan de makers en de bedrijven die dit mogelijk hebben gemaakt. Erg bijzonder cadeau aan het dorp!

 48. Peter Andriesse zegt:

  Wat een schitterend stuk werk! Prachtig geschreven, geillustreerd en vormgegeven. Groot lef om iets dergelijks op te zetten en te realiseren. Zeer veel dank en chapeau!

 49. Yvonne van der Zwet zegt:

  Complimenten aan de uitgevers en medewerkers van: “ODE AAN LISSE”.
  Een prachtig bewaarboek om nog vaak in te kijken. Het heeft een heerlijk hoog o ja gehalte.
  Juist voor ouderen is het leuk en voor onze jeugd in Lisse ook een stukje geschiedenis van hun dorp.
  Kortom ik ben er blij mee.

 50. netty de geest zegt:

  had dit geld niet beter kunnen worden besteed? ook al is het blad niet van gemeenschapsgelden betaald maar door ondernemers in Lisse denk ik toch dat bv ouderenzorg, culturele voorzieningen,sociale huisvesting etc. meer gebaat zijn bij een extra impuls dan een adverentieglossy die vertelt wat je iedere week in de streekblaadjes kunt lezen. Ondernemers: bedankt dus!

  • Hans Luiken zegt:

   Beste Netty,
   Jammer dat je zo reageert en erg kort door de bocht reageert. Vele ondernemers uit Lisse dragen financieel bij aan al jouw genoemde zaken. Of het nu om de gesponsorde seniorenbus gaat of bijdragen aan kerk, cultuur etc.
   Maar ondernemers kunnen dat alleen als zij winst maken en hun ‘waren aan de man’ kunnen brengen. Adverteren en andere vormen van betaalde aandacht is daarvoor een belangrijk startpunt. Zonder winst houdt alles op. Dus terecht dat je de ondernemers bedankt.

   • Ode aan zegt:

    We kunnen ons goed vinden in de reactie van Hans. Dank hiervoor!
    Aanvulling voor Netty: Naast de 60 pagina’s waar er aandacht besteed wordt aan de bedrijven zijn er nog 120 (!) pagina’s zonder enig commercieel belang. Deze brengen de ode aan het dorp en de bewoners. We hebben ons best gedaan om de ondernemers die dit initiatief ondersteund hebben de aandacht te geven die ze verdienen, door ze op een andere manier aan de dorpelingen te laten zien. Er staan geen traditionele reclameboodschappen in ‘Ode aan Lisse’.
    Zonder de plaatselijke ondernemers zouden verenigingen geen sponsor meer hebben en andere lokale initiatieven over te weinig financiële middelen beschikken. Het is inderdaad hoog tijd dat ze hiervoor bedankt worden! Ook door meer aanloop uit het dorp! We hebben met plezier een bijdrage geleverd om de evt drempel nog een stukje meer te verlagen en de gunfactor te verhogen.

 51. Bernadette Schoone-Diels zegt:

  Wat een mooi boek is het geworden! En dan ontdek ik ook nog een foto van mezelf op de 1e pagina 🙂 Erg leuk!
  Complimenten!!!

 52. P. K. zegt:

  Erg leuk blad, wordt hier in huis zeer gewaardeerd. Bedankt.

 53. C. Turnhout zegt:

  Een prachtig boek van een prachtig dorp. Ik ben er blij mee! Bedankt.

 54. Margriet. Verschuren zegt:

  Wat een ontzettend mooi leuk boek.
  Echt onwijs leuk om zo alles in één boek te lezen en te zien!!

 55. Hella Radic zegt:

  Wat een prestatie, mijn complimenten aan Edith, het hele team en alle Lissers die hier aan meegewerkt hebben. Ik vind het echt bijzonder en heel mooi geworden. Mijn persoonlijke favoriet was toch wel het artikel over Bartha Waagmeester! Ik zal het blad goed bewaren. Heel veel dank voor dit mooie initiatief.

 56. NN zegt:

  Hele week naar uitgekeken en ja hoor een harde boink op de mat. Bij ons is die er ook. Hij is heerlijk, geweldig en leuk! Ik wordt er blij van.

 57. Jeanette N zegt:

  Ik heb al even heerlijk zitten bladeren. Complimenten… Dit magazine ligt voorlopig op tafel!

 58. joop van der aart zegt:

  Wij hebben geen Ode aan Lisse gehad. Dat komt denk omdat we met twee gezinnen in de pastorie van de Engelenkerk wonen en maar een brievenbus hebben en we geen bus buiten mogen hangen vanwege rijksmonumenten. Wij wonen op de Heereweg 459 en 459a. Ik hoop dat we nog een krijgen. Bijvoorbaat dank, Joop van der Aart

 59. Karin de Haas zegt:

  Dank voor de prachtige ‘Ode aan Lisse’. Als trotse geboren en getogen Lisser met heel veel plezier het blad bekeken. Ik zal er nog vaak doorheen bladeren om te genieten van de verhalen en de mooie foto’s van ons prachtige dorp.

 60. Karin zegt:

  Bij ons linea recta de papierbak ingegaan, misschien beter ergens af te laten halen ipv huis aan huis te bezorgen

  • Ode aan zegt:

   Dat kan natuurlijk dat u er geen behoefte aan heeft. Misschien een idee voor u -> we hebben op pagina 6 oa. geschreven: “Mocht u uw exemplaar niet willen bewaren, fijn als u het dan bij een van de verzorgings- en verpleeghuizen afgeeft. Ze zullen daar blij zijn met uw exemplaar.” Verder is bezorgen een flinke operatie, maar altijd nog minder ingewikkeld dan als we het zouden laten afhalen.

 61. Nelly Faas-van Beek zegt:

  Heb ik geschreven op de Facebooksite Je bent Lisser als….

  Wat een prachtige impressie van ons mooie dorp. “Ons”: daar hoor ik sinds een flink aantal jaren ook “bij” en daar ben ik trots op! En ik zie dat ik al aardig ben ingeburgerd: er gaat bijna geen pagina voorbij dat ik vrienden, buren, bekenden zie. Prachtige en zelfs tot ontroerende foto’s toe.
  Voor wie dit boek heeft bedacht en gemaakt: dikke complimenten!

  Gefotografeerde locaties voor iedereen herkenbaar, mensen zichtbaar op dorp in het zonnetje gezet en de vele ondernemers in een kort en krachtig verhaal gepresenteerd.
  De foto van de manege deed me even slikken.
  Meneer en mevrouw Wassenaar zie ik regelmatig: ’t is helemaal niet dat ik ze ken of spreek: ik heb ze ’n keer gesproken na een herdenkingsbijeenkomst bij Blote Bertus, toen meneer bloemen legde als lid van de Indie gangers. Ik bewonder hem en zeker ook mevrouw: een toegewijd echtpaar. Om een voorbeeld aan te nemen. En zo prachtig vastgelegd met een liefdevolle kus…
  Chapeau voor ’t hele boek.

 62. Jelle en Tom zegt:

  Edith,

  Op dit eindresultaat kan je alleen maar trots zijn!

  Het is een prachtig magazine geworden die je met plezier openslaat.
  Blij dat wij er onderdeel van uit mogen maken.

  Jelle en Tom

 63. Ineke van der Veek zegt:

  Gefeliciteerd Edith en alle medewerkers…
  Wat een prachtige glossy over Lisse. Mooie en inspirerende verhalen en totaal niet de uitstraling van een reclameblad omdat de “advertenties” ook weer zo mooi “verpakt” zijn.
  Geweldig dat er zo’n mooi blad over ons dorp Lisse is gemaakt. Top!

 64. Jaap Boon zegt:

  Beste Edith en de rest van het team,

  Gefeliciteerd met de lancering van Ode aan Lisse. Het is een heel mooi blad geworden ! Prachtige foto’s en leuke interviews. Geeft een mooi beeld van Lisse.

 65. Aart Wijnhout zegt:

  Het lijkt me een heel leuk blad met veel info over het Lisse van nu en toen (?).
  Ik woon niet in Lisse maar mijn familie komt er vandaan.
  Is het blad wel door mij te verkijgen als het uitgebracht wordt?

  • Ode aan zegt:

   Beste Aart, vanaf woensdag 3 februari 2016 is de eenmalige uitgave ‘Ode aan Lisse’ voor mensen van buiten Lisse en mensen die een extra exemplaar willen te koop bij de VVV in Lisse. Hoop u daarmee voldoende geïnformeerd te hebben. Woont u verder weg dan kunt u het bij ons bestellen. Wij sturen het u dan toe. http://www.ode-aan.nl/contact


Laat een reactie achter