uw dorp in woord en beeld

Nieuws


Ode aan Zandvoort > woe 8 juni informatie-avond voor ondernemers

Ode aan Zandvoort > Informatie-avond voor geïnteresseerde ondernemers. Kom ook!

Ode aan Zandvoort > Informatie-avond voor geïnteresseerde ondernemers. Kom ook!

Bent u ondernemer? Dan is ‘Ode aan Zandvoort’ wellicht interessant voor u!
Kent u ondernemers? Dan is ‘Ode aan Zandvoort’ wellicht interessant voor hen!

Geïnteresseerde ondernemers zijn van harte welkom voor een kop koffie of een borrel op woensdag 8 juni 2016. Van 18.30 tot 20.30 uur kunt u binnenlopen bij Rabbel, Kerkplein 7. Wij zullen er dan zijn om uw vragen te beantwoorden en u vrijblijvend te informeren over ons concept en de mogelijkheden die we u kunnen bieden.

‘Ode aan Zandvoort’ is een een eenmalig magazine en wordt 180 pagina’s dik. Een bewaarexemplaar! Begin 2017 ontvangen alle Zandvoortse huishoudens kosteloos een exemplaar op de mat. Het is een cadeau van deelnemende ondernemers aan het dorp.

Trots dat er inmiddels ruim 60 bedrijven deelnemen. Ook leuk om te vermelden dat de variatie aan deelnemende ondernemers groot is. Van eenmanszaak tot bedrijf met 80 man personeel, van winkel tot keten, van horeca tot zorg, van starter tot familiebedrijf dat al enkele generaties bestaat, … Er is nog plek voor 40 bedrijven!

Kunt u niet komen en wilt u wel meer weten?
Neem dan snel en vrijblijvend contact met ons op via www.ode-aan.nl/contact of edith@ode-aan.nl
Iemand van ons team – Iris van der Boom, Anita Böhm, Willemijn Wortelboer of Edith van Beek – maakt dan graag een afspraak om ons initiatief persoonlijk toe te lichten.

Op dit moment nemen de volgende bedrijven deel aan ‘Ode aan Zandvoort’ > www.ode-aan.nl/zandvoort-deelnemende-ondernemers

Word lid van onze facebook-groep om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en de voortgang > www.facebook.com/groups/odeaanzandvoort